Efter et alvorligt indtag af kalorier fra Luyens danske palette af bøf med løg, fandt vi tid til Bassinprøve at evaluere den lille, besynderlige klub Aarhus Posten IF, og hvad der er gået godt den sidste tid og hvad der har været svært.
Denne sæson
Vi gjorde en del ud af at få beskrevet udviklingen de seneste sæsoner og endte med at evaluere indeværende sæson på følgende måde: for få der træner, for mange udeblivelser uden afbud, for langt mellem holdene, for langt fra midtbyen, for svært at stille hold! & for få der Bassinprøve bærer opgaver i klubben. Samtidig var vi kærligt glade for klubben og hinanden - lidt i modstrid med ovenstående - men helt forståeligt da vi gik vores medlemsliste i gennem. Vi har forsøgt at rangere fra ambitiøs S.2 over oprykningsilter S.6 og social 7-mands med kun 34 mere eller mindre aktive seniormedlemmer. Og den opgave har altså været for svær at løse og vi har skullet ringe spillere ind til holdene. Et usædvanlig sikkert tegn på, at krisen kradser; ganske utilfredsstillende for foreningen og særligt dens trænere.
Næste sæson
Vi tegnede et par scenarier op, som kunne være med til at Bassinprøve  forløse spørgsmålet om, hvad der skal Bassinlivredderprøve ske med en klub som vores, når vi rammer en nedtur.
1) vi fortsætter, men ændrer på strukturen
2) vi fortsætter i fællesskab over i en anden klub
Der var gode argumenter for og Bassinprøve imod begge scenarier,


Sted: Rogaland Type: Åpent kurs / gruppeundervisning
JFU levere kvalitative gode kurs med bakgrunn i formalkompetanse, 25 års operativ erfaring fra bilambulanse/Sea king redningshelikopter samt videreutdanning til nasjonal paramedic.
Bassinprøve
Erfaring fra 113 sentral, lærer-erfaring fra videregående skole osv.
Få andre kan dokumentere dette....
Alle som har ansvaret for aktiviteter i vann, må Bassinprøve hvert år gjennomføre greie en livredningsprøve i vann.
Dette gjelder lærere, SFO personell, barnehageansatte, fysioterrapeuter, svømmeinstruktører og andre vannaktivitører.
JFU er av Norges Livredningsselskap godkjent til å gjennomføre livredningsprøver i vann.
Målgruppe for kurset
Lærere, SFO personell, barnehageansatte, fysioterrapeuter, Bassinprøve, svømmeinstruktører og andre vannaktivitører.